Goed Gezond Gelukkig Leven is hét allernieuwste programma op SBS6 dat in gaat op de laatste trends op het gebied van gezondheid en lifestyle. In dit programma schuiven experts, ondernemers en goeroes aan tafel om de kijkers te informeren, te adviseren en tips te geven die bijdragen aan een goede, gezonde en een gelukkige levensstijl!

In de eerste aflevering vertellen Barry en Mariska Heller ons meer over een gezonde levensstijl.

Smart2Move gevestigd in ‘s-Gravenzande gemeente Westland is een Fitnesscentrum voor iedereen die op een gezellige, maar ook serieus verantwoorde manier aan zijn of haar- gezondheid- en/of sportieve- doelstellingen wil werken.

Smart2Move is onderscheidend in haar begeleiding van haar leden. Bij Smart2Move sport je altijd op afspraak, met een gelimiteerd aantal sporters én onder begeleiding van professioneel, gediplomeerd personeel.

Bij Smart2Move ben je aan het juiste adres als het gaat om fitness, fysiotherapie, voeding en zaalsporten, zoals boksen, nunchaku en taekwondo. Of kies voor een combinatie voor een optimaal resultaat.

Meer informatie vind je op de website van Smart2Move: www.smart2move.nl