In de eerste aflevering schuift Frank Müller van de Academie voor Klassieke Homeopathie aan. De Academie voor Klassieke Homeopathie (AvKH) is een beroepsopleiding op hbo-niveau die mensen in vijf á zes jaar opleidt tot klassiek homeopaat en is gevestigd in Amsterdam en Zwolle. Frank Müller vertelt aan tafel wat homeopathie is, hoe een homeopaat te werk gaat en wat je als student kunt verwachten van de AvKH.

Als homeopaat begeleid je mensen die vastlopen in hun leven. Je behandelt op een milde en effectieve manier zowel fysieke als psychische klachten. Lijkt je dit interessant en wil je een nieuwe impuls n aan je leven? Kom dan naar één van de Open Dagen! Op vrijdag 12 mei in Zwolle, van 14.00 tot 20.00 uur, of op zaterdag 20 mei in Amsterdam van 9.30 tot 15.00 uur. Aanmelden kan via www.avkh.nl. Ben je geïnteresseerd in natuurlijke behandelmethodes? Wil je leren wat homeopathie kan betekenen voor je gezondheid? Kijk dan zaterdag 29 april 2017 om 15:30 uur naar Goed Gezond Gelukkig op SBS6!

Meer informatie vind je op de website van AvKH. Zie www.avkh.nl