Wat doet LPG Endermologie?
Endermologie
 is een gepatenteerde behandelingsmethode voor de huid en het onderhuids bindweefsel, een reactivatie van de natuurlijke celprocessen. Met behulp van een apparaat wordt een intensieve vacuümtechniek toegepast die de huid aanzuigt, omhoogtrekt en op- en afrolt. Voor ieder huidtype of indicatie kan een speciaal programma worden ingesteld.

In de uitzending laat Jose zien hoe makkelijk je op een 100% natuurlijke, meest effectieve manier cellulite, plaatselijk vet en de verslapte huid pijnloos kan behandelen. Wil je meer weten over LPG Endermologie? Kijk dan zaterdag 29 april 2017 om 15:30 uur naar Goed Gezond Gelukkig Leven op SBS6! Meer informatie vind je op de website van Partner in Cosmetics: www.partnerincosmetics.nl!

In de eerste aflevering vertelt Jose Conrads van Partner in Cosmetics ons meer over huidverbetering voor het hele lichaam met behulp van LPG Endermologie. Partner in Cosmetics is leverancier van professionele apparatuur voor de schoonheidsspecialiste, huidtherapeut, fysiotherapeut en cosmetisch arts. Dit jaar hebben zij de Award Best Professional Beautyproduct of the Year 2017 in de categorie apparatuur & tools tijdens de Beauty Trade Special Utrecht gewonnen met de CelluM6 Alliance van LPG.