In de eerste aflevering maken we kennis met een wel heel bijzondere mini trampoline, waar Remy Draaijer alles vanaf weet! De trampoline van Bellicon Nederland is een speciale trampoline die je lichaam op alle fronten activeert.

Door het regelmatige op en neer bewegen op de trampoline, train je alle 656 spieren! Zo wordt het hart, de bloedsomloop en het immuunsysteem versterkt, zorgt het voor verbetering van het concentratievermogen én vergroot wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam vergroot.

 

In de uitzending kun je zien hoe je de Bellicon Nederland trampoline gebruikt en vertelt Remy hoe het kan dat de trampoline zo goed voor je is!

Ben je benieuwd geworden naar de Bellicon Nederland? Kijk dan zaterdag 29 april 2017 om 15:30 uur naar Goed Gezond Gelukkig Leven op SBS6, of kijk in de tussentijd op www.bellicon.nl!