In de eerste aflevering is Ronald Menneken van Leaq Health te gast die na een aantal jaren, veel testen en veel onderzoeken een Low level laser apparaat heeft weten te ontwikkelen waarmee mensen veilig en volledig geprotocolleerd geholpen kunnen worden om gezond te worden, gezond te blijven of fitter te worden. Leaq Health heeft dit niet alleen gedaan, maar in samenwerking met universiteiten en academische ziekenhuizen. Bovendien worden zij gesteund door wetenschappelijk onderzoek.

De Laeq health 3.0 is het eerste device in de wereld dat een vaste behandeling (protocol) combineert met E-health, en dat gewoon veilig thuis of onderweg gebruikt kan worden. Dit doen ze met behulp van een APP op de smartphone. Door de aansturing met de APP wordt altijd een optimale behandeling gegeven. Voor de mensen die ziek zijn zoals Fibromyalgie, ME/CVS, migraine of een te hoog cholesterol, voor de mensen die niet ziek willen worden door het immuun systeem een boost te geven maar ook voor de mensen die beter willen presteren tijdens het sporten door een beter zuurstof transport.

De eenvoud is de basis voor het succes; het optimaliseren van het bloed. Door precies de goede hoeveelheid energie te geven behaal je altijd een optimaal resultaat zonder de bijwerkingen. Hierdoor kunnen veel ziektes voorkomen worden en dus ook veel zorgkosten bespaard worden. Door elke dag herinnerd te worden dat er een sessie voor je klaar staat via de smartphone zijn de gebruikers therapietrouw en behalen ze een goed resultaat. Ditzelfde geld voor pijn, slaap en energie scores. Ze vullen voor elke sessie een score in die te zien is in hun eigen persoonlijke pagina op onze server waardoor ze kunnen zien dat het elke dag iets beter gaat. Vandaar het motto: Better every day, en dat voor €1 per dag.

Onderstaande afbeelding laat zien wat het effect is van Leaq health 3.0 op je bloed:

Kortom: de Laeq Health 3.0 is eigenlijk goed voor iedereen. Want je krijgt door gebruik:

  • Een beter immuunsysteem
  • Meer energie
  • Een betere nachtrust
  • Minder pijn
  • Een betere doorbloeding
  • Minder verzuring en
  • Een sneller herstel na inspanning

Wil je ook je gezond worden, gezond blijven of fitter worden? Kijk dan zaterdag 29 april 2017 om 15:30 uur naar Goed Gezond Gelukkig Leven op SBS6. Meer informatie vind je op de website van Leaq Health: www.leaqhealth.com!